Verdachte Rotterdammer geeft zich aan

De 38-jarige Rotterdammer die die werd gezocht wegens de dood van een 43-jarige vrouw in Rotterdam heeft zich kort voor 09.00 bij een politiebureau in Amsterdam aangegeven. De vrouw werd afgelopen zaterdag dood gevonden in haar woning in Rotterdam.

Direct werd een grote zoektocht opgezet naar de Rotterdamse verdachte. Daarbij werd ook een foto van hem verspreid. De vrouw is door steekverwondingen om het leven is gekomen aan de Oudedijk in Rotterdam-Kralingen.

Ernst

De verdachte is Bart van U.. Hij is volgens het Algemeen Dagblad de broer van de dode vrouw. De politie noemt de man met naam en toenaam vanwege de ernst van het feiten. De verdachte is een blanke man van ongeveer 1.80 meter. Hij heeft een smal postuur en een korte, nette donkerblonde baard. De man was gekleed in een zwarte halflange stoffen jas, een zwarte/donkere broek en hij droeg een grijze platte pet en een zwarte of donkere schoudertas.

Zaterdag

De vrouw kwam zaterdag om het leven in haar eigen huis. Een bekende van de bewoonster had een afspraak met haar, maar de vrouw kwam niet opdagen. Daarop ging de bekende het huis binnen en vond ze het lichaam van de vrouw.