Knokkende kapper krijgt twee jaar cel

Deepak M., beter bekend als de ‘knokkende kapper’ heeft van de rechtbank in Den Haag twee jaar onvoorwaardelijke celstraf gekregen vanwege mishandeling en vernieling bij een concurrerende kapperszaak. In mei kwam hij met een groep handlangers de Empire Barberz kapsalon in Rijswijk binnen. Hij sloeg de eigenaar en mensen die hem te hulp schoten. Ook haalde hij delen van de inboedel weg. Twee weken geleden werd de kapperszaak beschoten.

Heftige confrontatie

Na de schietpartij zaten er 7 kogelgaten in de etalage en pui. Maar voor de schietpartij werd Deepak M. niet vervolgd, wel voor de knokpartij.  Crimesite publiceerde eind mei beelden van de heftige confrontatie. Een groep van een man of acht kwam verhaal halen bij de eigenaar. Geheel onverwacht kwam dat niet, want Deepak M. had op Facebook al aangekondigd dat hij de inventaris van de kapperswinkel terug wilde. Hij is zelf eigenaar van kapsalon Magic Hairz en meende geld en spullen van de eigenaar van Empire Barberz tegoed te hebben. 

Schadevergoeding

De rechter ging niet mee in dat verweer. Alle tenlaste gelegde feiten werden bewezen verklaard, zowel de diefstal van de inboedel, als het geweld. De camerbeelden bewezen dat. Behalve de celstraf, moet Deepak M. ook schadevergoedingen betalen aan de slachtoffers van de mishandelingen. In totaal moet hij 6800 euro betalen aan drie mensen. Hieronder nogmaals de video.