MC’ers Alcatraz Wanted opgepakt (VIDEO)

Vier leden van motorclub Alcatraz Wanted zijn opgepakt voor verboden wapenbezit. Bij een verkeerscontrole trof de politie een automatisch vuurwapen en harddrugs aan. Alcatraz Wanted is een multiculturele ‘supportclub’ van de Hell’s Angels. Vorig jaar nam de bekende rapper Kleine Viezerik nog een videoclip met ze op. Beelden na de break.

Doorzoeking

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur controleerden surveillerende agenten een auto op de A9 wegens opvallend rijgedrag. De auto werd ter hoogte van Badhoevedorp langs de kant van de weg gezet. Toen de auto doorzocht werd trof de politie een automatisch wapen, harddrugs en vier vesten van Alcatraz Wanted aan. Naar aanleiding van de vondst heeft de politie woningen in Amsterdam en Zwolle doorzocht. Tijdens de doorzoeking van de woning in Zwolle werd nog een vuurwapen, munitie, een mes en drugs in beslag genomen.

Videoclip

Vorig jaar werden twee leden van Alcatraz gearresteerd wegens mishandeling en vuurwapenbezit. Alcatraz Wanted is naar eigen zeggen een ‘multiculturele brotherhood’ van motorliefhebbers. Dat ze ook muziekliefhebbers zijn, bleek vorig jaar toen Kleine Viezerik een rap en videoclip met de club opnam. De politie noemt de club een ‘outlaw motorgang’, eem illegale MC dus.