Lichaam in uitgebrande auto gevonden

Zondagochtend is door de politie in Noord-Brabant een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart na het aantreffen van een stoffelijk overschot in een uitgebrande auto in Sint Michielsgestel. Een passant meldde zondagochtend kort na 03.30 dat op de Pettelaar in Sint Michielsgestel een auto in brand stond. De brandweer bluste het voertuig en ontdekte een stoffelijk overschot in de auto.

Liquidatie

De politie ernstig rekening met een liquidatie in het criminele milieu. Er werken twintig rechercheurs aan de zaak. Zondagochtend deden specialisten op de locatie uitgebreid sporenonderzoek dat naar verwachting de hele dag in beslag gaat nemen. Het geslacht en de identiteit van het slachtoffer zijn nog niet vastgesteld.

A2

De auto waarin het slachtoffer is gevonden is een blauw/groene Renault Kangoo. De uitgebrande auto staat op de oprit voor het hek van het landgoed aan de Pettelaar, dichtbij de oprit naar de A2. De politie zegt getuigen te zoeken die vannacht in de omgeving van de Pettelaar in Sint Michielsgestel zijn geweest. Langs de plaats delict passeert veel verkeer.