Lichaam meisje opgegraven

Het lichaam van Nicole van den Hurk die in 1995 op 15-jarige leeftijd werd vermoord, is gisteravond op de begraafplaats St. Antonius in Eindhoven opgegraven. Politieagenten en medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) brachten vervolgens het lichaam naar het NFI voor nader onderzoek. De recherche van de politie Brabant-Zuidoost doet een coldcase-onderzoek naar de moord op Nicole. 

 

Eerder dit jaar is de stiefbroer van het meisje, net als in 1996, enkele weken vastgezet als verdachte. Er was echter niet genoeg bewijs om hem langer vast te houden maar hij is nog wel verdacht.

 

De stiefvader van Nicole van den Hurk, Ad, zat ook korte tijd vast in 1996.

De halfbroer, stiefzus en -moeder van Nicole van den Hurk zeggen in het Eindhovens Dagblad alledrie bij te zijn met het onderzoek. Broer en zus van Nicole stonden in de schaduw te kijken naar de exhumatie. Halfbroer Tommy gaf 3 maanden geleden al toestemming voor de opgraving. ‘Iedereen roept van alles over haar dood. Maar niemand weet wat er is gebeurd. We hebben maar een troef, en dat is wat in die kist zit.

Er is Justitie een de beloning voor de gouden tip uitgeloofd door Justitie van 25.000.

{youtube}dPTlmvzxC5c{/youtube}