Lichaam vermiste Brusselaar na half jaar begraven teruggevonden in Haren

In een industriepark in de Belgische plaats Haren is op zondag 9 juni het lichaam van de sinds 9 december vermiste Mohamed Harrouchy (41) gevonden. Dat melden Belgische media precies een week later. Harrouchy (41 jaar) werd op 9 december 2018 voor het laatst gezien in de Portaelsstraat in Schaarbeek. De politie vermoedt dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Exact half jaar later

Vorige week zondag, exact een half jaar na zijn verdwijning, werd het stoffelijk overschot van Harrouchy teruggevonden. Het lag begraven op een industriepark aan de Verdunstraat in de Brusselse deelgemeente Haren. Het Brusselse parket kan voorlopig geen extra informatie geven over de zaak. De politie onderzoekt de doodsoorzaak van Harrouchy.

Schat

In februari werd nog met man en macht naar het slachtoffer gezocht in een spookvilla in Dilbeek. Bij de zoekactie werden ook waterputten en een vijver leeggepompt, maar van de vermiste man werd geen spoor aangetroffen. De oude doktersvilla kwam in november 2018 nog in het nieuws nadat ruim zestig Brusselse jongeren de villa of het terrein binnendrongen vanwege geruchten over veel cash geld dat er verborgen zou liggen.

Belgische media kwamen eerder met het nieuws dat het mogelijk zou gaan om een afrekening binnen het drugsmilieu waarin Harrouchy verzeild zou zijn geraakt.