‘Lil’ Kleine gewelddadig beroofd van duur horloge in Rotterdam’

Jorik Scholten (27), alias rapper Lil’ Kleine, is donderdagavond met geweld beroofd van een duur horloge aan de Willemskade in Rotterdam. Volgens omstanders is hij daarbij door de overvallers onder schot gehouden en geslagen met een pistool. Dat meldt RTL Boulevard.

Releaseparty

De gewapende overval vond rond 23.45 plaats vlak na de albumreleaseparty van producer Jack Shirak. Toen Lil’ Kleine het feest wilde verlaten werd hij buiten opgewacht door drie verdachten en zou hij met een pistool op zijn hoofd zijn geslagen. Een van de overvallers rukte daarop het horloge van zijn pols. Het zou gaan om een luxe horloge van het merk Patek Philippe Nautilus.

Bebloed gezicht

De rapper was na het voorval met bebloed gezicht te zien. Mensen in de zaal werden vervolgens gewaarschuwd en mochten de zaal niet verlaten. Pas toen de politie arriveerde mocht iedereen het pand verlaten.

Volgens de politie gaat het om ‘een gewelddadige en een gewapende poging overval’ en wordt onderzocht of er iets is buitgemaakt. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.