Man (22) doodgestoken op terras in Rosmalen, twee meisjes opgepakt (UPDATE1)

Bij een steekpartij bij een grand café aan de Driesprong in Rosmalen is zaterdagavond een 22-jarige man uit Den Bosch overleden. De politie heeft twee meisjes van 16 en 17 jaar uit Rosmalen en Den Bosch als verdachten aangehouden.

Volgens de politie ontstond rond 21.30 op het terras van een grand café aan de Driesprong een ruzie tussen een aantal gasten. Eén van de betrokkenen belde het latere slachtoffer die toen ook naar het terras kwam. Daar werd hij vervolgens gestoken. Het zwaargewonde slachtoffer wist nog het plein over te steken en bij een andere horecagelegenheid naar binnen te gaan. Daar overleed hij aan zijn verwondingen.

De politie meldt dat aan de hand van getuigenverklaringen al snel twee verdachten konden worden aangehouden. Het gaat om een 17-jarige meisje uit Den Bosch en een 16-jarig meisje uit Rosmalen. Het 16-jarige meisje is zondagavond vrijgelaten. Uit onderzoek is gebleken dat zij niet heeft gestoken. Het 17-jarige meisje zit nog steeds vast als verdachte.

Naast meerdere politieauto’s en ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De politie meldt dat het onderzoek nog geruime tijd in beslag zal nemen.