Man (22) vast na mishandeling agent

Man (22) vast na mishandeling agent

Een 22-jarige man uit Halsteren is zaterdagavond aangehouden voor het mishandelen van een agent. Eerst mishandelde hij een agent in Tholen en enkele uren later sloeg hij een agent in het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Medische zorg

Agenten en ambulancepersoneel kwamen zaterdagavond rond 18.00 naar een adres in Tholen omdat een man medische zorg nodig had. Hij moest daarvoor naar een ziekenhuis, maar werkte niet mee. Hij reageerde agressief en schold de hulpverleners uit. Hij moest uiteindelijk geboeid naar de ambulance worden gebracht.

Toen de man eenmaal in de ambulance lag, schopte hij een politieagent. Die reageerde daar in eerste instantie niet op, omdat hij het belangrijk vond dat de man medische zorg kreeg, zo meldt de politie.

Opnieuw agressief

Enkele uren later kreeg de politie het verzoek om met spoed naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom te komen. Daar was de 22-jarige man opnieuw door het lint gegaan en had onder andere beveiligingspersoneel aangevallen. Hij bleef zich agressief gedragen en sloeg een politieagent. Daarop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De agent heeft aangifte van mishandeling gedaan. De verdachte zit nog vast.