Man (41) overleden na steekpartij in Tilburg, gewonde vrouw aangehouden

Man (41) overleden na steekpartij in Tilburg, gewonde vrouw aangehouden

Bij een steekpartij op de Zuid-Oosterstraat in Tilburg is zaterdagnacht een 41-jarige man overleden. Op amper honderd meter lag ook een gewonde vrouw op straat. Zij is aangehouden en daarna overgebracht naar het ziekenhuis.

Geanimeerd

De politie kreeg rond 01.20 een melding dat er een gewonde man bloedend in de Zuid-Oosterstraat in Tilburg lag. Al snel werd duidelijk dat dit slachtoffer zwaargewond was geraakt door een messteek. De man werd direct gereanimeerd, maar overleed na ongeveer 20 minuten aan zijn verwondingen.

Gewonde vrouw

Tijdens de reanimatie kwam er een tweede melding binnen van nog een gewond persoon, die op de hoek van de Zuid-Oosterstraat en Tulpstraat werd aangetroffen, op nog geen honderd meter van het eerste slachtoffer. Ook zij heeft snij- en steekwonden. De vrouw is enigszins aanspreekbaar en wordt met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omdat de toedracht van de situatie nog onduidelijk is, is die vrouw aangehouden. Zij wordt vooralsnog als verdachte aangemerkt. De politie is een onderzoek gestart naar wat er zich vannacht in de Zuid-Oosterstraat heeft afgespeeld.