Man beschoten in Utrechtse straat (VIDEO)

Aan de Medusadreef in de Utrechtse wijk Overvecht is zaterdagmorgen een man aan zijn been gewond geraakt. Hij werd rond 08.00 uur vanuit een auto onder vuur genomen. De schietpartij vond plaats voor bar Mazagan. Hij zou volgens een omwonende door de eigenaar van de zaak naar binnen zijn gesleept. De toedracht is onduidelijk. In De Telegraaf zeggen buurtbewoners dat er daar op straat drugs worden gedeald.

24-uurs vergunning

Getuigen zeggen twee of drie schoten te hebben gehoord en dat het slachtoffer op straat hard gilde. Volgens andere bewoners was de bar, die een 24-uursvergunning heeft, op zeer onregelmatige tijden open, vooral 's avonds en 's nachts.

Val

Een overbuurman van Mazagan zegt dat slachtoffer voordat hij werd afgevoerd met de ambulance riep dat hij 'in de val was gelokt'. Tegen De Telegraaf zei deze getuige dat de 112-centralist traag reageerde en niet wist waar de Medusadreef was. De politie zou pas een kwartier na het incident ter plaatse zijn gekomen. Andere getuigen zeggen de dader(s) in een donkerblauwe of zwarte Golf met 'gierende banden' wegreden.

{youtube}ZdvK6rbTwTs{/youtube}