Man doodgeschoten in Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs is woensdagavond een man doodgeschoten. De 44-jarige man, hoofd administratie, service en beheer bij GGZ InGeest, was het eerste dodelijke slachtoffer van geweld in 2014. Volgens getuigen was er sprake van één dader en die is nog altijd voortvluchtig. Video na de break.

De schietpartij vond woensdagavond rond kwart over zeven plaats in de Dokkumerstraat in Berkel en Rodenrijs. Agenten troffen een zwaargewonde man aan op straat, maar reanimatie mocht niet meer baten.

Getuigen verklaarden tegenover de politie dat zij hebben gezien dat het slachtoffer door één dader is neergeschoten. Deze dader zou gevlucht zijn in de richting van de Oostmeerlaan. Vooralsnog heeft de politie geen verdachte aangehouden. Over de toedracht van de schietpartij is nog niets bekend.

GGZ InGeest zegt in een verklaring: 'Directie en medewerkers van GGZ inGeest zijn geschokt door het nieuws van het overlijden van onze zeer gewaardeerde medewerker en collega Rob Zweekhorst op woensdag 1 januari. Rob was hoofd administratie, service en beheer bij onze instelling.'

{youtube}0Oh_WC5qj6I{/youtube}