Man en vrouw dood aangetroffen in woning Gorinchem (UPDATE)

In een woning aan de Hendrik Verschuringstraat in Gorinchem zijn zondagavond een overleden man en vrouw aangetroffen. Het gaat om de 48-jarige bewoner en de 54-jarige bewoonster van het pand. De politie sluit een misdrijf niet uit en onderzoekt alle scenario’s.

Gaslucht

De politie kreeg zondagavond iets voor 18.00 een melding van een familielid van de bewoonster. Dit familielid kreeg geen contact met de vrouw en ging daarom poolshoogte nemen in de woning van de vrouw. Daar trof hij het lichaam van de vrouw. Ook rook de man een gaslucht. Hij alarmeerde direct de hulpdiensten.

De brandweer constateerde dat de gaskraan open stond en draaide deze dicht. Vervolgens is in de woning aan de Hendrik Verschuringstraat ook het lichaam van een man gevonden. De twee overleden personen zijn de 54-jarige bewoonster en de 48-jarige bewoner.

Sporenonderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak en de toedracht. De Forensische Opsporing heeft zondagavond sporenonderzoek verricht in de woning en op straat.

Het gaat mogelijk om een ‘familiedrama’. Volgens buurtbewoners had de vrouw een einde gemaakt aan de relatie en de man de woning uitgezet.