Man gedood om seks met ezel

In het plaatsje Proenca-a-Velha is een man gedood nadat hij seks had gehad met een ezel. Jaime Pires (68) werd aan het eind van de zomer gevonden in een bloedplas, gekleed in dameslingerie en slippers. Pires is gedood kort nadat een boer hem had betrapt terwijl hij seks had met diens favoriete ezel, Russo. Volgens de officier van justitie sloegen bij Jose Gomes Pinto (55) de stoppen door. Hij rende in razernij naar zijn boerderij om direct Jaime Pires met een scheermes de keel af te snijden.

De ezel op de foto komt niet in het verhaal voor.

 

Jaime Pires stond plaatselijk bekend als Jaime Schaap omdat hij vaker seks had met dieren van de boerderij. Deze neiging had zich volgens de dorpelingen ongeveer 12 jaar geleden voor het eerst gemanifesteerd. Pires was daarna een paar jaar weg en pas dit jaar teruggekeerd naar het dorp. Kort na zijn terugkeer beschuldigden mensen uit Proenca-a-Velha hem ervan met kippen de liefde te bedrijven.

Overigens ontkent de baas van de ezel Russo de doodslag. Hij zou op reis zijn geweest.

De burgemeester zei dat de tragische dood van Jaime Pires ’triest en spijtig’ was. Hij voegde daaraan toe: ‘Ik geloof niet dat er iets anders achter zit dan de dieren.’