Man geliquideerd tijdens iftar-maaltijd (UPDATE)

In Rotterdam-Ommoord is een man doodgeschoten toen hij met drie vrienden in de tuin aan het barbecueën was. Volgens het AD opende opeens een man met een capuchon het vuur op het slachtoffer terwijl hij de iftar-maaltijd gebruikte. Het slachtoffer zou Parsa zijn, als Parsa010 een bekend figuur op sociale media.

De iftar is voor moslims de maaltijd na zonsondergang tijdens de ramadan. Een ooggetuige tegen de krant: ‘In tien seconden was het klaar. Ik dacht meteen: die is overleden.’

‘Hassan’

Terwijl het stoffelijk overschot nog op straat lag, vroeg een jongen die was komen aanlopen aan een buurman wie er dood was. Nadat deze ‘Hassan’ had geantwoord, liep de jongen direct weer weg. ‘Bizar, het is alsof ze zijn komen checken of ze de goede hadden’ aldus de buurman tegenover de verslaggeefster van het AD.

Schuurtje

De opgetrommelde politie heeft intensief gezocht naar de schutter. Onder andere met behulp van een helikopter die lichaamswarmte kan detecteren. De schutter werd echter niet gevonden. Wel werd de vermoedelijke vluchtauto aangetroffen in de Zernikeplaats, zo’n kilometer van het plaats delict. De dader heeft met de auto een schuurtje geramd (zie foto, beeld twitter).

Parsa was bekend van sociale media. Onder andere door een interview op youtube via Supergaande (zie hieronder).

En hieronder zijn laatste snap, tijdens de barbecue.

Je laatste snap .. @parsa010 ? , 29-05-17 , Je blijft een Held voor iedereen allah y rahmoe ?❤️ #rip #parsa

Een bericht gedeeld door Rip Parsa – 29/05/17 ??❤️? (@bruno.0492) op