Man met schotwond meldt zich bij politiebureau in Amsterdam-Zuidoost

Een 26-jarige man heeft zich zondagavond met een schotwond gemeld op het politiebureau aan de Flierbosdreef in Amsterdam-Zuidoost. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Over de schutter is nog niets bekend.

Meerdere schoten

Rond 23.30 kwam er via de meldkamer een melding binnen van meerdere schoten die waren gelost in de omgeving van de Isabella Richaardsstraat in Amsterdam-Zuidoost. Ook zag de melder een man wegrennen vlak na de schoten. Verschillende politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht naar een mogelijk schutter of slachtoffer, maar troffen niets aan.

Een kwartier later meldde een 26-jarige man zich aan het politiebureau op de Flierbosdreef. Het slachtoffer heeft een schotwond in zijn onderlichaam en is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij op dit moment nog wordt behandeld aan zijn verwondingen.

Hulzen

Forensische Opsporing en recherche hebben onderzoek gedaan in de omgeving van de Isabella Richaardsstraat en hebben diverse sporen veiliggesteld en in beslag genomen, waaronder hulzen. De recherche moet het slachtoffer nog spreken, hierdoor is er momenteel nog veel onduidelijk over de toedracht van het schietincident.