Persoon door misdrijf omgekomen in Chaam (UPDATE)

De politie is woensdagochtend een groot onderzoek gestart in het Brabantse Chaam nadat op een oprit aan de Bredaseweg een dode is gevonden, die door geweld om het leven is gekomen. Zes mensen die in de woning aanwezig waren zijn aangehouden. De vraag is nog of het slachtoffer een man of een vrouw is.

Brandweer

Om 04.20 kreeg 112 een melding van een brandend voertuig. Ter plaatse bleek brandweer en ambulance dat er een stoffelijk overschot op de oprit lag. Een traumahelikopter kwam nog ter plaatse maar dat mocht niet baten. De drukke Bredaseweg werd daarop door de politie afgezet.

Naast de zes aangehouden personen (vijf mannen en een jonge vrouw) waren nog twee jonge kinderen aanwezig in de woning: een baby van circa 6 maanden oud en een meisje van 8 jaar oud. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en worden voorlopig overgedragen aan jeugdzorg.

Arbeidsmigranten

Volgens de politie lijkt het te gaan om arbeidsmigranten, vermoedelijk hebben ze niet de Nederlandse nationaliteit. Op de Bredaseweg stond een auto met buitenlands kenteken geparkeerd, deze is in beslag genomen en afgesleept voor onderzoek.