Schietpartijen in Culemborg en Rotterdam (VIDEO)

In de nacht van zondag op maandag is een 23-jarige man gewond geraakt nadat hij was beschoten. Het slachtoffer werd aangetroffen op de Erasmusweg in Culemborg. Hij was nog wel bij kennis toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Kort na het incident zijn twee verdachten aangehouden.

(beeld rtv rijnmond)

Traumaheli

De melding kwam rond 04.00 uur bij de meldkamer binnen. Hulpdiensten reden naar de opgegeven locatie gestuurd maar er is ook een traumaheli ingezet. De politie heeft de omgeving uitgebreid afgezet en is gestart met een sporenonderzoek. De politie kon maandagmorgen nog niets zeggen over de identiteit van de twee verdachten, noch over die van het slachtoffer.

Plein 1953

Na een schietpartij in Rotterdam-Zuid is op Plein 1953 zeker één persoon gewond geraakt. De politie kreeg maandagmorgen even na 01:00 uur 's nachts de melding dat er schoten waren gelost. Agenten vonden in de omgeving een man met een schotwond. Getuigen hadden na de schietpartij twee mensen zien weglopen. Verdachten zijn nog niet aangehouden.

{youtube}55EFNJoyI2U{/youtube}