Man neergeschoten voor station Nijmegen

In de nacht van dinsdag op woensdag is rond 2:00 een man neergeschoten voor het treinstation in Nijmegen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en is daar geopereerd. Kort na het incident is door de politie een verdachte aangehouden.

Over de aanleiding van de schietpartij is niets bekend. Een woordvoerder van politie laat weten dat het lijkt dat de dader zonder enige aanleiding het vuur heeft geopend op het slachtoffer.

Er kwam rond 2 uur een melding bij politie van een schietpartij bij het station.  Daar aangekomen troffen ze het slachtoffer aan. Na een zoektocht kon de gevluchte dader opgepakt worden. De locatie van de schietpartij werd direct afgezet voor verder onderzoek en is woensdagochtend rond 9.00 uur pas weer vrij gegeven.

Ooggetuige

Via het facebookaccount van Bart Cobussen valt te lezen dat hij ooggetuige was van het incident. Hij schrijft: ‘Anders ben je getuigen van een schietpartij ..Verwarde Man komt vragen of ik hem weg wil brengen en heb geweigerd ! Loopt de hoek om en schiet een voorbijganger neer.’ En op een vraag hoe het slachtoffer er aan toe is, schrijft hij: ‘Ja hij leeft nog .. 3 schoten in z’n arm.’