Bejaarde man neergestoken en opgesloten bij woningoverval Vught

Twee mannen hebben zondagavond rond 23.15 een gewapende woningoverval gepleegd aan het Heunpark in Vught. De bejaarde bewoner werd in zijn gezicht geslagen en gestoken met een mes. Ook is het slachtoffer een poos in zijn eigen woning opgesloten geweest. De overvallers lieten de man gewond achter en zijn gevlucht met onbekende buit.

Spoorloos

De bejaarde man had een afspraak bij hem thuis. Deze afspraak mondde uit in een overval waarbij het slachtoffer in zijn gezicht werd geslagen en een steekwond opliep. Vervolgens werd hij opgesloten in zijn woning. Nadat de man zich wist te bevrijden, belde hij de politie. Toen die kwam, waren de overvallers al gevlucht. Ze zijn nog steeds spoorloos. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn steekwond.

Signalement

De politie doet onderzoek op de plaats delict. De bejaarde man zou overvallen zijn door twee lichtgetinte mannen met zwart haar. Eén van hen is naar schatting 1.84 m lang, tussen de 25 en 30 jaar oud, heeft een slank postuur en droeg een wit overhemd en een lichtkleurige broek. De andere dader wordt tussen de 1.75 en 1.80 m lang geschat. Hij zou een gespierd postuur hebben en droeg een zwart jack en een zwarte broek.