Man ontsnapt naakt en bloedend aan gijzeling

In de Christiaan Huijgensstraat en de Radarstraat in Roosendaal heeft de politie dinsdagmiddag twee mannen aangehouden voor het gijzelen en mishandelen van een man. Getuigen zagen een naakte en bebloede man een school aan de Van der Waalsstraat binnenlopen.

Raampje

De politiemeldkamer kreeg rond 16.20 een melding hierover. Hij zat onder het bloed en vertelde dat hij die middag rond 13.30 in de buurt van de school in een berging van een flatgebouw tegen zijn wil was vastgehouden. Hij had op een onbewaakt moment via een klein raampje weten te ontsnappen en had zijn toevlucht in de school gezocht.

Lichtgewond

Agenten gingen naar de school en spraken met de 29-jarige inwoner uit Roosendaal. Hij vertelde zijn verhaal en gaf een signalement door van de drie daders. Het slachtoffer werd in de school onderzocht door medewerkers van de ambulancedienst. Hij bleek slechts lichtgewond te zijn.

Flatgebouw

Agenten hielden rond 16.50 in de Radarstraat een 20-jarige inwoner uit Dordrecht aan. Het slachtoffer had de plaats aangewezen waar hij eerder was vastgehouden: een flatgebouw aan de Christiaan Huijgensstraat. Om 17.25 kwam daar een man aangelopen, die aan het signalement voldeed van een van de daders. Deze 21-jarige man uit Roosendaal is aangehouden. Mogelijk zullen nog meer aanhoudingen worden verricht, aldus de politie.