Man opgepakt voor 7 moorden

Na een urenlange klopjacht is in de Amerikaanse staat Tennessee de 25-jarige Michael Cummins (foto) aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij de dood van 7 mannen en vrouwen. De slachtoffers werden dit weekend op twee verschillende adressen gevonden in Sumner County, ten noordoosten van Nashville.

De politie vond de eerste vier lichamen zaterdag in een woning na een noodoproep. In hetzelfde afgelegen huis bevond zich ook een zwaargewond slachtoffer. In een woning even verderop trof de politie een dode vrouw aan. De autoriteiten denken dat de twee dodelijke incidenten met elkaar te maken hebben.

Klopjacht

Na de vondst van de slachtoffers begon de politie met zo’n 150 man een klopjacht, waarbij ook helikopters werden ingezet. Vanuit de lucht werd in een rivierbedding verdachte Cummins getraceerd, in de buurt van de plaats delict. Hij werd neergeschoten door een agent, maar verkeert niet in levensgevaar.

Na de aanhouding van Cummins vond de politie op zondag op de eerste plaats delict nog eens 2 stoffelijke overschotten.

Meisje van 12 jaar

Op sociale media in de Verenigde Staten wordt gemeld dat Cummins familie van de slachtoffers zou zijn, maar dit is nog niet door de autoriteiten bevestigd. Onder de dodelijke slachtoffers zou een meisje van 12 jaar zijn.