Man verzint ontvoering na duur bordeelbezoek

Een 27-jarige Colombiaan uit Medellin heeft geprobeerd zijn eigen ontvoering in scène te zetten, nadat hij schrok van de rekening van zijn bordeelbezoek. Hij is donderdag gearresteerd.

Vier dagen seks en drank leidden tot een bordeelrekening van 4.000 dollar. Omdat hij dat bedrag niet kon betalen, verzon hij een list. Hij zei tegen de bordeelhouder dat hij het geld ging halen. Het bordeel hield zijn auto, die van de werkgever van de man was, als onderpand. In werkelijkheid stuurde de man een bericht naar zijn werkgever dat hij werd gekidnapt en dat hij en de bedrijfsauto bij betaling van 5.000 dollar in veiligheid zouden komen.

De werkgever belde echter de politie. Toen de man dacht het geld te ontvangen bij de overdracht nam de man drie werknemers van het bordeel mee om de kidnapping echt te doen lijken. Hij werd echter verrast door de aanwezigheid van de politie. Hij probeerde te vluchten, maar werd gepakt en gaf de verzonnen ontvoering toe. Hij wordt nu verdacht van afpersing. Ook de drie werknemers van het bordeel werden aanvankelijk gearresteerd, maar zijn weer vrij.