Meisje ontsnapt uit de kofferbak

In het Limburgse Sevenum hebben onbekenden vrijdagochtend geprobeerd een 17-jarig meisje mogelijk onder bedreiging van een pistool in een auto te ontvoeren, aldus de politie Limburg.

Fiets

Het incident gebeurde rond 09.30 uur op de Römerweg. Een man een een vrouw hadden het meisje in een auto getrokken maar ze wist op het laatste koment te ontkomen. Daarvoor was ze van haar fiets getrokken door een man met een bivakmuts en mogelijk een vuurwapen.

Ontsnappen

Ze werd vervlogens in de kofferbak van de auto gelegd. Maar via de achterbank van het voertuig kon ze toch nog wegkomen. Ze stapte bij een passerende getuige in de auto die snel wegreed. De auto van de verdachten is vervolgens ook doorgereden.

Gewond

Het meisje raakte gewond aan haar gezicht doordat ze door de verdachte is geslagen, vermoedt de politie. De politie heeft een grootschalig onderzoek opgestart, en kijkt in de omgeving uit naar een zwarte Renault Scenic. De man droeg een bivakmuts en in de auto zat ook een vrouw met lang haar en zonnebril. De ontvoering lijkt op een actie in het zware criminele milieu maar dat kan de poliie nog niet bevestigen.