Militair entert drugsonderzeeër in volle vaart (VIDEO)

Spectaculaire beelden van de Amerikaanse kustwacht. Een zelfgebouwde onderzeeboot met cocaïne wordt op volle zee achtervolgd door twee schepen van de dienst. Hij weigert te stoppen. Een militair van de kustwacht besluit er dan maar bovenop te springen en de mannen onder het luik vandaan te halen. 

Semi-sub

Aan boord blijkt zich, behalve de bemanning 7700 kilo coke te bevinden, straatwaarde 205 miljoen euro. De semi-sub werd gepakt op de Stille Oceaan en was afkomstig uit Colombia. De video werd in juni opgenomen maar gisteren vrijgegeven. Te horen is dat de militair in het Spaans schreeuwt ‘Stop je boot!’ en tegen een collega: ‘Zal niet makkelijk zijn om daar op te komen’. Even later waagt hij het er toch op.

Vindt u dit een interessant artikel? Doneer dan en steun ons, zodat we deze site gratis kunnen houden. Ook met kleine bedragen zijn we ontzettend blij.

[paytium name=”Crimesite” description=”Donatie”][paytium_field type=”dropdown” label=”Uw donatie” options=”0,99/1,99/2,99/4,95/9,95/19,95/29,95/49,95/100/250″ options_are_amounts=”true” /][paytium_total /][paytium_button label=”Doneren” /][/paytium]

Uw donatie is anoniem. Er worden geen gegevens bij ons opgeslagen.