Minderjarigen opgepakt voor dodelijke steekpartij Den Haag

Twee meisjes en een jongen zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden omdat ze volgens de politie vermoedelijk betrokken waren bij het doodsteken van een 39-jarige Hagenaar. De man werd neergestoken op de Doctor H.E. van Geldererf in Loosduinen. De politie hield de drie minderjarigen aan in een woning in Den Haag.

Gereanimeerd

De politie kreeg vrijdagavond rond 21.00 een melding dat iemand op de Doctor H.E. van Geldererf was neergestoken. Toen de agenten arriveerden troffen ze de man op straat zwaargewond aan. De hulpdiensten hebben het slachtoffer op straat gereanimeerd. Met de ambulance werd het slachtoffer naar een ziekenhuis vervoerd. Maar kort na aankomst in het ziekenhuis overleed hij.

Toedracht

De politie heeft onder leiding van een officier van justitie een grootschalig opsporingsonderzoek (TGO) ingesteld. Uit het eerste onderzoek kwamen al snel de namen van de drie verdachten naar voren.

Het onderzoek is nog in volle gang. De politie heeft nog veel vragen over de exacte toedracht van het steekincident. Of er mogelijk nog meer personen bij betrokken waren is onbekend. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen.