Mishandeling en opzettelijke aanrijding A58

Op de A58 bij Breda heeft zondagavond een opzettelijke aanrijding plaatsgevonden. Hierbij waren twee auto’s betrokken. Een 41-jarige man die in een van de auto’s zat, werd na het voorval mishandeld. Twee mannen uit de andere auto zijn hiervoor opgepakt.

Eerder op de avond is er in café in St. Willebrord een vechtpartij geweest. Daar trof de politie een 49-jarige man aan die volgens omstanders door een man geslagen zou zijn met een fles. Na het incident zijn er twee auto’s weggereden bij de kroeg die vermoedelijk met de mishandeling te maken hadden.

Incident A58

Rond 20.10u kreeg de politie een melding dat er op de A58 een bewuste botsing tussen twee auto’s gevolgd door een vechtpartij plaats had gevonden. Ter plekke bleek het om de twee auto’s te gaan die bij het eerdere incident weg waren gereden. In een auto zat een 41-jarige man uit St. Willebrord en in de andere auto zaten een 33-jarige Tilburger met zijn vader (54), moeder (52) en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Mishandeling

De 41-jarige man is kennelijk na de aanrijding mishandeld. Hiervoor heeft de politie de mannen van 33 en 26 opgepakt. De vader en moeder van de Tilburger en het slachtoffer zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Het letsel van alle drie is verder nog niet duidelijk.