Mishandeling zus leidde tot dodelijke ruzie (VIDEO)

Bij de dodelijke schietpartij in Arnhem van deze week is de 26-jarige Arnhemmer Tyson Haynes om het leven gekomen. Volgens De Gelderlander was de aanleiding de mishandeling van zijn zus, door zijn zwager. Op een video is te zien hoe er een vechtpartij aan het schieten vooraf ging.

Appje

Tyson Haynes werd na de vechtpartij door drie kogels geraakt. Eerder die nacht informeerde Tyson zijn broer Patrick met een appje dat ‘die klootzak’ hun zus had geslagen. Tyson ging verhaal halen bij zwager Jerry en dat resulteerde in een vechtpartij bij station Velperpoort. Jerry kreeg eerst klappen van kickbokser Tyson. Daarna volgde een tweede ontmoeting waarbij Tyson voor zijn huis werd doodgeschoten door zijn zwager.

Verdriet

Patrick zegt in De Gelderlander: ‘Er is bewust geschoten. Mijn broertje is drie keer geraakt. Had ik Tysons appje maar gezien. Dan had ik hem tegen kunnen houden. Hij heeft nooit verwacht dat Jerry een wapen zou hebben. Helaas heeft Jerry dat pistool gebruikt. Nu staan al onze levens compleet op de kop. Wat is er veel pijn. Wat is er veel verdriet.’

Direct na de schietpartij zijn twee mensen aangehouden. Een 35-jarige Arnhemmer is inmiddels op last van de officier van justitie op vrije voeten. Jerry (36) zit nog wel vast.

https://youtu.be/I0rbF002M_o