Moordenaars Djordy crashten in Hoofddorp

De moordenaar of moordenaars van dj Djordy Latumahina (31) zijn zaterdagmiddag ontkomen in een witte VW Caddy en vervolgens overgestapt in een zwarte Seat Leon. Dat stelde de politie in Opsporing Verzocht. Die Seat lieten ze achter in Hoofddorp.

Brand

Op een steenworp afstand van de garage aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam-Nieuw West zijn ze overgestapt in de Caddy, op de Wittgensteinlaan. Daar is die auto in brand gestoken. De schutter of schutters moeten dan zijn overgestapt in de Seat Leon.

Vluchtroute

De vlucht van de dader of daders eindigde zaterdag abrupt in Hoofddorp omdat de bestuurder van de auto op de Kruisweg, voor 18.30, waarschijnlijk de macht over het stuur is kwijtgeraakt. Ze eindigden met een platte band in de berm en lieten de auto achter. In die auto moeten dus sporen te vinden zijn.

Ze gingen te voet verder richting de McDonalds hier schuin tegenover. Omdat het daar druk was verwacht de politie dat er mensen iets van de crash van de Seat of de personen daarin hebben gezien.

Motief?

De politie zegt op dit moment ‘geen idee’ te hebben waarom Djordy en zijn vriendin zijn beschoten. De politie vindt het belangrijk te benadrukken dat tot nu toe geen enkele aanwijzing is gevonden dat Djordy en zijn gezin ‘op wat voor wijze dan ook te linken zijn aan criminele contacten of activiteiten’.

Zaterdag 8 oktober zijn Djordy, zijn vriendin en hun dochtertje rond 17.30 in de garage onder het appartementencomplex waar ze woonden beschoten. Latumahina is overleden, zijn vriendin zwaargewond, hun dochtertje bleef lichamelijk ongedeerd.

Zie:

Vriendin Latumahina buiten levensgevaar