Moord bij huis in Huijbergen

Een 37-jarige man, is zaterdagavond zwaargewond aangetroffen op een oprit in de Brabantse plaats Huijbergen. In de nacht naar zondag overleed hij in een ziekenhuis in Antwerpen. Hij werd 21.00 gevonden op de oprit bij zijn huis. Uit onderzoek van de politie blijkt dat hij in zijn hoofd is geschoten. Volgens BN De Stem heeft de politie 's nachts onderzoek verricht in en rond de woning en zijn er getuigen gehoord.

Litouwer

Het slachtoffer is een 37-jarige man die woonde aan de Groenendries in Huijbergen. Het slachtoffer zou volgens BN De Stem de Litouwse nationaliteit hebben. Er zou geschoten zijn met een geluiddemper. De man is met een traumahelikopter naar Antwerpen gebracht. 

Manege

Er is gezocht naar twee mannen die deze week al eerder bij de woning zouden zijn gesignaleerd. Zij zouden er zijn gevlucht in een auto die geparkeerd stond bij een nabijgelegen manege. Het huis van het slachtoffer was gehuurd en was beveiligd met onder meer een schuifpoort. De man woonde er al een jaar of drie. Zijn partner trof haar man op het erf aan. De buren belden 112.