Nederlandse gebruikt als seksslaaf

Een Nederlandse toeriste is vorig jaar wekenlang vastgehouden en misbruikt als een seksslaaf in het Australische Melbourne. Australische media berichtten over de gruwelijke details die naar voren komen tijdens de rechtszaak. Het slachtoffer zou onder meer 62 keer zijn verkracht.

(Foto: heraldsun.com.au)

Volgens de lokale media gaat het om een jonge Nederlandse vrouw van 21. De rechtbank zou 450 uur aan video moeten bestuderen. Het misbruik is namelijk opgenomen op video.

De Nederlandse zou tientallen keren zijn misbruikt, mishandeld en met dood zijn bedreigd. De verdachten in deze zaak zijn Alfio Anthony Granata (46, foto) en zijn vriendin Jennifer Mary. Naar verluidt zouden zij de Nederlandse 62 keer hebben verkracht.

Alles zou zich in een hotelkamer hebben afgespeeld in een tijdsbestek van zes weken in de maanden november en december van vorig jaar.

Het is niet helemaal duidelijk hoe de Nederlandse uiteindelijk is bevrijd. Volgens Australische media zou ze een van haar belagers hebben neergestoken, maar er zijn ook berichten dat ze zichzelf zo ernstig had verwond dat ze naar het ziekenhuis werd gebracht.