Nep-agenten rippen coffeeshophouder (video)

Een opmerkelijke woningoverval in Gilze afgelopen donderdag. Twee mannen, verkleed als politieagenten, bellen aan bij de woning van de eigenaar van coffeeshop Purple uit Vlissingen. Zijn vrouw Peggy doet nietsvermoedend open. Dan verschijnen er nog twee mannen. De vier gaan er met de kluis vandoor.

Alles wijst erop dat het een doelgerichte actie was en dat de overvallers wisten wat er te halen viel. Nadat de valse politiemensen zich toegang tot de woning hadden verschaft, werden Peggy en haar dochter met een mes bedreigd en onder schot gehouden met een pistool.
Afgelopen weekend besloot ze de beelden online te zetten op haar Facebook pagina. Peggy: "Ik heb de beelden vrijgeven omdat ik wil dat deze echte criminelen gepakt worden, deze overval heeft niks te maken met het uitoefenen van het beroep van mijn man, nu was ik het maar who's next? Ik en mijn dochter zijn duizend doden gestoven in deze 20 minuten durende overval".

De nep-agenten hadden mogelijk niet in de gaten dat er een beveiligingscamera aan het huis hing, want ze deden geen enkele poging om onherkenbaar te zijn. Hun gezichten zijn duidelijk te zien.