Nieuw clubhuis Hells Angels Amsterdam

De Hells Angels in Amsterdam staan op het punt een nieuw clubhuis te openen in Amsterdam Sloterdijk. Dat meldt De Telegraaf op basis van informatie van de gemeente. Het zou gaan om een pand in Sloterdijk, aan de Humberweg. In het pand is kort geleden een eenmanszaak voor het stallen en poetsen van motoren ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Volgens De Telegraaf heeft het pand een kantine op de eerste verdieping, waar al clubavonden van de Hells Angels zouden zijn geweest. Het gebouw, dat op een rustig gedeelte van een industrieterrein ligt, is beveiligd met rolluiken en beveiligingscamera’s.

De gemeente probeert uit alle macht te voorkomen dat de motorclub zich opnieuw vestigt in Amsterdam. De gemeente zegt er rekening mee te houden dat de Hells Angels stromannen inzetten om een clubhuis te openen. De motorclub zou al meerdere panden hebben bezocht.

Een speciaal team van de politie houdt leden van de motorclub scherp in de gaten in hun zoektocht naar een nieuw clubhuis. De gemeente zou kort geleden hebben weten te voorkomen dat er een clubhuis zou worden geopend in de Polijsterweg in Amsterdam-Noord. Daar zouden eerder al leden van de Hells Angels zijn gesignaleerd, schrijft De Telegraaf.

Begin dit jaar moesten de Hells Angels uit hun clubhuis aan de Wenckebachweg in Amsterdam vertrekken, waar de motorclub 40 jaar heeft gezeten. De gemeente betaalde de Angels 400.000 euro om het pand te verlaten. Burgemeester Van der Laan zei eerder al dat hij er ‘als een helhond’ voor wil waken dat de Hells Angels een nieuwe lokatie in Amsterdam krijgen.

Lees ook:

Amsterdam gaat helpen Angels weren

Hells Angels sluiten deal met gemeente

Angels krijgen ongelijk van Raad van State

College: ‘Angels weg uit de stad’