Nieuwe getuigen: Badr Hari sloeg niet

Volgens nieuwe getuigen heeft Badr Hari Jeroen van den Berg, de eigenaar van Club Air, niet geslagen. De recherche onderzoekt momenteel of de verklaringen van getuigen die door Hari naar voren zijn geschoven, betrouwbaar zijn, meldt De Telegraaf zaterdag. Van den Berg houdt zelf vol dat Hari hem in elkaar heeft geslagen.

‘Nog even en ik heb mezelf gebroken tanden geslagen’, aldus Van den Berg in De Telegraaf. Wat de getuigen precies hebben verklaard, is onduidelijk. Volgens de eigenaar van Club Air werd hij door de vechtsporter in elkaar geslagen omdat hij een hand op Hari’s schouder had gelegd.

‘Voor ik het weet, haalt hij uit, in mijn gezicht. Ik val op de grond en wordt op mijn knieën wakker. Als ik mijn hoofd opricht, schopt-ie me vol in mijn gezicht. Mijn tanden breken af, mijn oogkassen kleuren later blauw.’

Van den Berg wilde eerst geen aangifte doen als Hari nooit meer naar Club Air zou komen. Hij bedacht zich toen zijn vriend Koen Everink ook in elkaar zou zijn getrapt door Hari tijdens Sensation White in de Arena.

Eerder zei de verdediging van Badr Hari dat zijn broer de klappen aan Van den Berg heeft uitgedeeld. Hari’s broer lijkt veel op de kickbokser en zou aan de politie hebben gemeld dat hij twee klappen heeft uitgedeeld. Daar heeft de politie geen aandacht aan gegeven.

Lees ook:

‘Broer Badr deelde stoten uit in Air’

‘Die vent die moet hangen’

Advocaat Hari twijfelt over verklaringen Everink

Hari verdacht van poging doodslag

‘Bloed op theedoek bewijs tegen Badr’

Puzzelen met beelden en getuigen