Nieuwe verdachten aangehouden voor fatale mishandeling in Rotterdam

Nieuwe verdachten aangehouden voor fatale mishandeling in Rotterdam

De politie heeft maandagochtend een 35-jarige man uit Den Haag en een 56-jarige man uit Rotterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de fatale mishandeling van een 71-jarige man in Rotterdam, eind september. Het is de derde arrestatie in het onderzoek.

Mishandeld en gestoken

De mishandeling vond op woensdagavond 27 september rond 20.45 plaats op de Molièreweg in Rotterdam. Het 71-jarige slachtoffer overleed aan de verwondingen die hij opliep bij de mishandeling door meerdere personen. Hij werd hierbij ook gestoken. Ook zijn hond raakte gewond. Diezelfde avond hield de politie al een 53-jarige man uit Rotterdam aan, hij zit nog steeds vast.

Opsporingsprogramma’s

De zaak kwam de afgelopen tijd uitgebreid onder de aandacht in tv-programma’s Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. Ook een grootschalig opsporingsteam deed onder leiding van het Openbaar Ministerie uitgebreid onderzoek naar de zaak. Dat leidde er uiteindelijk toe dat de politie maandagochtend vroeg een 35-jarige man uit Den Haag en een 56-jarige man uit Rotterdam heeft aangehouden.

Zij zitten beiden vast en worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling van de 71-jarige man.