Nijmegenaar door geweld om leven gekomen UPDATE

Een 36-jarige man uit Nijmegen is door geweld om het leven gekomen. Buurtbewoners zagen hem zaterdagavond zwaargewond naast zijn auto liggen. Volgens de politie is de man door geweld om het leven gekomen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij in de nacht van zaterdag op zondag is overleden.

De politie stelt een onderzoek in en heeft 20 rechercheurs op de zaak gezet. De man is vlak bij zijn woning gevonden, waar de politie zaterdagavond een sporenonderzoek heeft opgezet. Ook zijn enkele getuigen gehoord, maar er wordt gezocht naar meer getuigen van het misdrijf.

Wat de aanleiding voor de moord is, is niet duidelijk. De Gelderlander meldt dat het gaat om de voormalig Nederlandse kampioen boksen Kevin America. Hij was ook leraar bij de Nijmeegse boksvereniging. Volgens de voorzitter van de vereniging had America geen vijanden.

De politie zegt tegen de krant dat er waarschijnlijk aan het eind van de week nieuwe informatie over het misdrijf kan worden gegeven. Er wordt donderdag sectie verricht. Eerst zou dat maandag plaatsvinden, maar door grote drukte bij het Nederlands Forensisch Instituut was dat niet mogelijk.

{youtube}SUWX3cTLdP4{/youtube}