Nijmegenaar met vuurwapen gedood

De 36-jarige Nijmegenaar Kevin America is zaterdag 29 december door vuurwapengeweld om het leven gekomen. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt nadat er donderdag sectie is verricht op het lichaam van het slachtoffer. Kevin werd die zaterdagavond laat zwaargewond aangetroffen in de Nijmeegse buurt Hegdambroek in de wijk Lindenholt.

Het stoffelijk overschot van de 36-jarige Nijmegenaar is vrijdagochtend vrijgegeven. Er is nog altijd geen verdachte aangehouden door de politie. 

De politie ontving die bewuste avond een melding dat er een ernstig gewonde man in de 16e straat Hegdambroek in Nijmegen was aangetroffen. Het slachtoffer werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis waar hij later die nacht overleed. De politie ging al snel uit van een misdrijf.

Een getuige zou die avond omstreeks 23.45 uur, vlakbij de plaats waar Kevin werd gevonden, een man hebben zien wegrennen in een zogenoemde brandgang.

Kevin America kan een bekende zijn in de Nijmeegse uitgaanswereld. Hij werkte vroeger onder meer als portier bij een uitgaansgelegenheid op het Koningsplein in het centrum van Nijmegen.

Lees ook:

Nijmegenaar door geweld om leven gekomen UPDATE 

{youtube}SUWX3cTLdP4{/youtube}