No Surrender-lid klapt uit de school

Misschien door de lopende strafzaak tegen Klaas Otto, maar dezer dagen lijkt het nieuws over No Surrender maar niet op te houden. Nu blijkt een NS-lid tegenover NRC Handelsblad uit de school te zijn geklapt over een mishandeling door clubgenoten.

Mank

Clement H. (41) loopt mank en zit zelf vast omdat hij zijn ex-vriendin zou hebben mishandeld en er een wapen bij hem thuis is gevonden. Hij heeft daarnaast een flink strafblad.

Ook onderzoekt de politie een zaak waarin hij zelf slachtoffer is. Hij is mishandeld door vier clubgenoten en de politie onderzoekt of Klaas Otto misschien de opdracht heeft gegeven.

Zwijgen?

Clement H. ooit president van de Rebels MC, een MC door de Hells Angels uit Nederland werd zou zijn verwijderd, zegt:

Ik zit vast, terwijl degenen die mij zo goed als dood sloegen nog steeds gezellig buiten lopen. Justitie doet er niks mee.

Waarom houdt hij zich niet aan de code van zwijgen? Clement H. tegen de NRC:

Ik heb No Surrender genoeg kansen gegeven, maar ze blijven onzinverhalen over mij vertellen. Daarom wil ik nu zelf vertellen hoe het is gegaan.

Verbrijzelde kaak

H. zegt in mei van dit jaar na de begrafenis van een prominent No Surrender-lid in elkaar te zijn geslagen: ‘Zonder maar één vraag te stellen werd ik zo goed als doodgeslagen.’ Hij werd achtergelaten in een bos met een verbrijzelde kaak, een gebroken been en talloze bloeduitstortingen. De vier daders kwamen bij hem langs in het ziekenhuis, vertelt hij. Ze dwongen hem op Facebook te schrijven dat hij een motorongeluk heeft gehad.

Achtergrond zou ‘gezeik’ over geld en invloed zijn.

Zelf zegt Clement H. niet te weten of Otto achter zijn mishandeling zit. Toen hij het hem op de man af vroeg, ontkende hij. Clement H. heeft in ieder geval gebroken met No Surrender:

Ik zeg niet dat alle leden slecht zijn, maar als club gaat No Surrender helemaal nergens meer over. Iedereen praat achter elkaars rug om. En ze houden zich niet eens aan hun eigen regels.

Laatste berichten over No Surrender:

Otto had relatie met Defensie-ambtenaar (UPDATE)

Arrestatieteam bij voorman No Surrender

Klaas Otto moet langer vastblijven (UPDATE)

‘No Surrender bedreigde Panorama om publicatie’ (UPDATE)

Politie geeft foto’s moordverdachte vrij