No Surrender rukt op in Marokko

Motorclub No Surrender blijft uitbreiden in Marokko. Er zijn steeds meer afdelingen in het land en die zijn behoorlijk actief. Er zijn chapters in o.a. Casablanca, Oujda en Marrakech. Crimesite kreeg beelden toegespeeld van een evenement dat door het Marokkaanse chapter was georganiseerd. Locatie: een luxe hotel aan de kust.

De 1% motorclub die zijn oorsprong in Brabant heeft, telt inmiddels afdelingen over de hele wereld. In Suriname, Turkije, Canada, Australië, Thailand en ook Marokko dragen bikers de colors van No Surrender.

Casablanca

Zo kwamen members van het Marokkaanse chapter in Casablanca bijeen. Enkele tientallen bikers genoten van de zon, de zee, het zwembad en elkaars aanwezigheid. Een lezer van Crimesite mailde ons de volgende beelden.

Dat ziet er geheimzinnig uit, maar zo stiekem zijn de bijeenkomsten bepaald niet. Ze worden doorgaans met veel vlagvertoon aangekondigd op de gevel van de hotels waar ze worden gehouden.

En voor wie meent dat No Surrender een gezagsondermijnende outlaw motorcycle gang is: het portret van de Marokkaanse koning krijgt bij het chapter Saidia een prominente plek.

 

Op de Facebook-pagina van No Surrender Marokko zijn meer foto’s te vinden van bijeenkomsten van No Surrender in Casablanca en andere steden.

Zie ook:

No Surrender-topman stapt uit de club

No Surrender opent chapter in Libanon

Honderden leden No Surrender bij uitvaart