No Surrender zet Limburgers eruit

MC No Surrender heeft alle Limburgse leden uit de motorclub gezet. Reden volgens president Klaas Otto is dat één van de leden geld zou hebben afgepakt hebben van een gehandicapt kindje. Dat heeft Klaas Otto tegen de Limburgse zender L1 gezegd. Daarnaast bereikten Crimesite geruchten dat deze uitgezette groep over zou stappen naar de Bandidos. Hiermee zouden de Bandidos – rivalen van de Hells Angels – voor het eerst een vestiging in Nederland krijgen.

Otto zei tegen L1: 'De zorgtoeslag van een gehandicapt kindje is van de bank gehaald. Dat was de druppel. Er zijn nog meer van dit soort incidenten. Dat past niet binnen het beleid van onze club. Daarom heb ik de afgelopen week de motorhesjes opgehaald.' De Limburgse groep telde ongeveer tien leden, onder hen Harry Ramakers, voorheen een Nomad.

Southside

No Surrender wil wel een Limburgse afdeling met de naam Southside voortzetten maar die heeft momenteel nul leden. Otto zei vier leden uit Noord-Brabant te willen toevoegen. In Limburg is ook MC Satudarah erg actief. Ook aan d Belgische kant van de Maas is veel activiteit van MC's