Nog geen duidelijkheid dode vrouw Tilburg

Er is nog steeds geen duidelijkheid over de doodsoorzaak van de vrouw (20) die in de nacht van zondag 22 op maandag 23 september werd gevonden in Tilburg. De vrouw zat in een stilstaande auto op de bijrijdersstoel. Volgens een woordvoerder van de politie wordt de zaak wel behandeld alsof het om een misdrijf gaat. Video na de break.

'Een team van rechercheurs werkt nog altijd intensief aan de zaak. Familieleden, vrienden, kennissen etc. worden gehoord om meer te weten te komen over de vrouw', zo meldt de woordvoerder. 'De doodsoorzaak van de vrouw is kennelijk moeilijk te bepalen.'

De vrouw zat die nacht in september op de passagiersstoel in een auto op de kruising van de Stokhasseltlaan en de Heikantlaan in Tilburg. De auto stond geparkeerd bij een bushalte. Naast de vrouw werd er verder niemand aangetroffen.

De politie en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) doen nog altijd onderzoek naar de doodsoorzaak van de vrouw. 'Het staat nog niet honderd procent vast dat het om een misdrijf gaat', aldus de politiewoordvoerder.

{youtube}cyjwDGTVSU0{/youtube}