Nog meer aanhoudingen om ontvoering

In het onderzoek naar de ontvoering van een ex-lid van No Surrender zitten nu zes mensen vast. Dinsdagavond werd in Groningen een 28-jarig lid van de motorclub aangehouden. Woensdagmiddag vond in diezelfde plaats een aanhouding plaats van een 32-jarige man, ook lid van No Surrender.

In totaal zijn nu zes personen aangehouden. Het slachtoffer, een 47-jarige man uit Groningen, belde in de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 november aan bij een willekeurige woning in Glimmen. Hij vertelde te zijn ontvoerd en in de buurt te zijn achtergelaten. De man droeg nauwelijks kleren en was mishandeld. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is een ex-lid van motorclub No Surrender. De politie houdt er sterk rekening mee dat er een link is tussen het feit dat het slachtoffer een ex-lid van motorclub No Surrender is en de mishandeling/ontvoering.

De twee aangehouden mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling en ontvoering. Vier eerder aangehouden verdachten zitten nog vast. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Zie ook:

Tweede bedreigingszaak No Surrender Groningen

Huiszoekingen bij No Surrender in het noorden (UPDATE)

Ontvoerde Groningse biker meldt zich (UPDATE)