Nog meer drugs in verzegeld drugspand

In  een loods aan het Hazepad in Breda die woensdag op last van burgemeester Paul Depla werd gesloten omdat er drugs was gevonden zijn mensen binnen geweest. Het zegel was verbroken en de politie heeft er opnieuw drugs gevonden.

Verzegeld

Dinsdag zijn daar twee mannen (van 24 en 23 jaar) uit Breda opgepakt nadat ze op de vlucht sloegen toen de politie en gemeenteambtenaren de loods wilden controleren. Een van hen had ook een groot geldbedrag op zak. Op last van burgemeester Paul Depla werd het pand vervolgens gesloten en verzegeld.

Voertuigen

Bij een opvolgende controle in twee voertuigen die bij het pand geparkeerd stonden vond de politie woensdag opnieuw drugs. Diezelfde avond ontdekte de politie ook dat het verzegelde pand was opengebroken en betreden. Daarom werd besloten opnieuw onderzoek te doen in het pand en in voertuigen in de omgeving daarvan. Ook nu werd weer drugs aangetroffen.

Bij doorzoeking van het pand vond de politie bij de twee controles in totaal zeventien kilo wiet, drie kilo hasj en vier kilo cocaïne.