Nog twee verdachten moord Pfaff aangehouden [UPDATE]

De politie heeft bekend gemaakt dinsdag nog twee personen aangehouden te hebben voor betrokkenheid bij de moord op Yvon Pfaff in Sint-Michielsgestel. Het gaat om een 37-jarige man uit Druten en een 40-jarige man uit Den Bosch. Die laatste is tijdens een verblijf in Italië opgepakt.

De man uit Den Bosch werd op verzoek van het onderzoeksteam door de Italiaanse politie aangehouden. Er is een verzoek tot uitlevering ingediend.

Voorarrest

Dinsdagochtend werd eveneens een 33-jarige man uit Maurik aangehouden voor betrokkenheid bij de moord. Samen met de man uit Druten is hij vrijdag voor de rechter verschenen. De rechter heeft het voorarrest met twee weken verlengd. De mannen worden beschuldigd van moord en medeplichtigheid.

Pfaff werd in juni in een uitgebrande auto in Sint-Michielsgestel gevonden. Hij is voor de brand door geweld om het leven gebracht. Vermoedelijk is Pfaff naar een recreatiewoning in Ewijk gelokt. Volgens de beschuldigingen is er een kogel door zijn lichaam geschoten maar is er ook met een mes in zijn hoofd gestoken.