OM: Vermoedelijk misdrijf zaak Frank Temme

De politie en het Openbaar Ministerie (OM) vermoeden dat de 23-jarige Frank Temme uit Heerhugowaard, die sinds 7 maart is vermist, het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Daarom looft het OM in Alkmaar een beloning uit van 10.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de dader(s).

Frank Temme verliet in de ochtend van 7 maart zijn woning aan de Vera Bondamtuin in Heerhugowaard. Hij heeft zijn moeder nog gedag gezegd, maar is vervolgens niet meer terug gekomen.

Eind juni werd gezocht in de duinen bij Hargen aan Zee naar aanwijzingen. Dat leverde niets op. Maandag is begonnen met een zoektocht in het Robbenoordbos bij Den Oever. Waar de politie, met assistentie van defensie, precies naar heeft gezocht, is onduidelijk. Wel is duidelijk dat er een aantal weken geleden informatie is binnengekomen in deze zaak en dat er daarom op die plek is gezocht.

Ondanks dat de politie ook nog andere scenario’s bekijkt, looft het toch een beloning uit voor de gouden tip die leidt tot een aanhouding. Er wordt dus ernstig rekening gehouden met een misdrijf.