Onderzoek naar identiteit dode in natuurgebied (UPDATE)

De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van het lichaam is dat vrijdag aan het eind van de middag werd gevonden in Achterveld (U). Het stoffelijk overschot is gevonden bij een natuurgebied aan de Emelaarseweg, bij een grote plas, de Ingenieur Juliusput.

Honden

Zaterdagochtend werd ter plaatse nog forensisch onderzoek gedaan. Er is een groot gebied afgezet en er wordt gezocht met een helikopter en honden. Het is volgens TV Utrecht niet bekend of het lichaam van een man of een vrouw is. Ook is nog onduidelijk wat mogelijk is gebeurd en of het om een misdrijf gaat. Een woordvoerder van de politie zei wel dat het niet om het vermiste meisje Savannah gaat, zoas De Telegraaf abusievelijk vrijdag meldde.

Telefoon

De 14-jarige Savannah Dekker uit Bunschoten is sinds woensdagmiddag vermist. Ze had met een groep klasgenootjes bij een parkje afgesproken. Daar is ze nooit aangekomen. De klasgenootjes hebben berichtjes gestuurd en gebeld, maar de telefoon ging niet eens over. De telefoon blijkt uit te staan.