Onderzoek vermiste vrouw draait nog op volle toeren

Onderzoek vermiste vrouw draait nog op volle toeren

Er zit voorlopig een verdachte in de cel op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van de 42-jarige Yildiz Kayali uit Zevenaar, maar de politie zegt nog steeds naar haar op zoek te zijn. Het onderzoek van het Team Grootschalige Opsporing (TGO) draait nog op volle toeren.

Niet vrijgegeven

De rechtbank heeft vrijdag de gevangenhouding bevolen voor de eerder aangehouden 59-jarige man uit Zevenaar, hij is de partner van de vrouw. De woning van de vrouw waar de politie al eerder sporenonderzoek heeft gedaan, is nog niet vrijgegeven.

Sinds vrijdag 29 december 2023 heeft haar familie niets meer vernomen van Yildiz Kayali. De politie vreest dat ze slachtoffer van een misdrijf is geworden.

Peugeot

De 59-jarige man uit Zevenaar is op vrijdag 15 februari aangehouden als verdachte. Vervolgens deed de recherche uitgebreid sporenonderzoek in en rond een huis aan de Von Weberstraat in Zevenaar. Ook heeft de politie daar met een aantal buurtbewoners gesproken. De man leefde daar alsof ‘er niks loos was’, zei een getuige tegen De Gelderlander.

Eén van de belangrijke aanknopingspunten waarop het onderzoek zich heeft gericht is de auto waarin Kayali destijds reed: een lichtgrijze Peugeot 208 met het kenteken 49-XNL-3.