Oost-Europese vrachtwagenchauffeur doodgestoken bij Hazeldonk

Bij grensovergang Hazeldonk is zaterdagavond bij een steekpartij een man overleden. Het gaat om een Oost-Europese vrachtwagenchauffeur. De politie meldt zondagochtend nog geen verdachte in beeld te hebben.

De politie kreeg omstreeks 19.20 een melding dat op de parkeerplaats Hazeldonk, gezien vanuit Antwerpen richting Breda, een man bewusteloos op de grond lag. De melder gaf aan dat een vrachtwagenchauffeur dit aan hem had doorgegeven. Het slachtoffer lag midden op de parkeerplaats en is direct door hulpdiensten gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. De man bleek te zijn overleden.

TGO

Daarna is direct een plaats delict ingericht. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) kwam samen met specialisten van Forensische Opsporing ter plaatse. Rechercheurs hebben alle vrachtwagenchauffeurs die op de parkeerplaats stonden benaderd. Ook de bestuurders van de auto’s die de parking afreden zijn bevraagd.

Het slachtoffer is een Oost-Europese vrachtwagenchauffeur. Zijn identiteit is bij de politie bekend maar kan nog niet vrijgegeven worden omdat de nabestaanden nog niet geïnformeerd zijn.

Verder worden volgens de politie zoveel mogelijk camerabeelden verzameld. Er is momenteel nog geen verdachte in beeld. Ook over een motief is nog niets duidelijk.