Opnieuw aangehouden in zaak Nicky Man

Een 32-jarige Nijmegenaar is dinsdagochtend in Dordrecht aangehouden in verband met het onderzoek naar de dood van Nicky Man (foto). De verdachte was in mei van dit jaar al aangehouden in deze zaak vanwege wiethandel. Hij is toen na verhoor weer in vrijheid gesteld. Nu zijn er aanwijzingen dat de man ook betrokken is bij de dood van de eigenaar van Chinees restaurant Hoo Wah in Nijmegen.

 

Uit een pro-formazitting op 22 augustus van dit jaar is gebleken dat Nicky Man is doodgeschoten en vervolgens is gedumpt in de Ooijpolder bij Nijmegen. Er zit ook al een 38-jarige verdachte vast in deze zaak. De Armeniër, die al jaren in Nijmegen woont, zou geld van Man hebben geleend. De 38-jarige had vlakbij het restaurant van Man een snackbar. Zij kenden elkaar goed.

Man zou zijn doodgeschoten in een loods in Nijmegen, waar ook een wietkwekerij werd ontdekt. In de loods werd onder meer bloed gevonden van de Chinees.  

De 24-jarige Nicky Man was eigenaar van het restaurant Hoo Wah op Plein 1944 in Nijmegen. Hij woonde in Almere en Nijmegen. De Chinees verliet op zaterdagavond 10 maart rond zeven uur ’s avonds zijn restaurant en daarna is niets meer van hem vernomen. Hij werd een paar uur later gevonden in een afgelegen gebied.

Lees ook:

Nicky Man werd doodgeschoten

Weer arrestatie moordonderzoek Man

Man (38) vast voor moord Nicky Man

Arrestaties moordzaak Nicky Man