Opnieuw zelfmoord verdachte loverboy-zaak

Een tweede verdachte in de loverboy-zaak in Valkenburg heeft zelfmoord gepleegd. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie heeft dit bevestigd aan RTL Nieuws. Begin februari maakte ook al een van de verdachten een eind aan zijn leven.

Hulpverlener

Volgens de NOS is nu besloten dat verdachten al direct na verhoor een gesprek kunnen hebben met een hulpverlener. Tot nu toe duurde dat langer. De man die nu zelfmoord pleegde was al verhoord door de politie.

80 mannen

Na een inval in een hotel in Valkenburg in oktober 2014 waar een loverboy en een minderjarige prostituee actief was kwam de politie tientallen mannen op het spoor die seks hadden gehad met het minderjarige meisje. Het meisje had seks met mogelijk 80 mannen.

Toilet

Hoofdverdachte is de 21-jarige Armin A. die werd gearresteerd bij de inval. Hij zat tijdens de inval op het toilet in de badkamer. In de kamer had het meisje seks met een klant. Op de telefoon van A. vond de politie een klantendienst.

Vader

Het Algemeen Dagblad meldt dat er nog onderzoek loopt naar dertig mannen. Ongeveer vijftig hoerenlopers worden vervolgd. Hen hangt een celstraf van 4 jaar boven het hoofd. Volgens de krant heeft de vader van het meisje zijn dochter opgespoord en gelokaliseerd in het hotel. Vervolgens tipte hij de politie.

Eerste verhoren in Limburgse loverboyzaak

‘Limburgse loverboy maakte nog een slachtoffer’

Verdachte misbruikzaak pleegt zelfmoord